Seizoensactiviteiten

Vanwege de Corona maatregelen zijn er momenteel geen activiteiten.

Regelmatig wordt er een speciale seizoensactiviteit georganiseerd. Dit is meestal een informeel toernooi met een speciaal thema.
Vanwege de Corona maatregelen zijn alle seizoensactiviteiten voor 2020 afgelast. Zodra het weer mogelijk is zullen er nieuwe activiteiten worden gepland en worden deze hieronder vermeld.

In 2019 waren er onderstaande seizoensactiviteiten:

VOORJAAR TENNIS MET EEN ORANJE TINTJE  27 APRIL 2019
Op koningsdag wordt er getennist waarbij de kleur oranje centraal staat. Deze activiteit staat open voor iedereen, dus ook voor niet-leden. Gewoon een kijkje komen nemen bij onze vereniging kan natuurlijk ook. Kijk hier voor de uitnodiging.

ZOMER  ZONDAGTOSS 26 mei 2019
Een gezellige toss-ochtend voor spelers van elk niveau.

HERFST PINK RIBBON LADIES TOERNOOI  6 OKTOBER 2019
Dit toernooi staat geheel in het teken van Pink Ribbon. De versiering, de drankjes en de kleding van de deelnemers is roze. Het inschrijfgeld van € 5,- komt geheel ten goede aan Pink Ribbon. Voor dit toernooi zijn ook niet tennissende dames van harte welkom.

WINTER KERSTBIJEENKOMST MET SNERTMAALTIJD  15 DECEMBER 2019
Als het weer het toelaat wordt er getennist in steeds wisselende samenstellingen. Een gezellig toernooi voor zowel de beginnende als de gevorderde speler. Bij slecht weer wordt er gewandeld en/of binnen een activiteit georganiseerd. Na afloop is er voor iedereen een kop heerlijke eigengemaakte erwtensoep met een broodje.